06/04/2012

Sanatçı Konuşması_Artist Talk: Honey Biba Beckerlee





























Please scroll down for the English text

Honey Biba Beckerlee
_
Sanatçı Konuşması_Artist Talk
09.04.2012_Pts / Mon_18:30 / 6:30 pm_PiST///

PiST/// 
Dolapdere Caddesi
Dere Sokak No 8 A/B/C
Pangaltı 34375
PiST/// Disiplinlerarası Proje Alanı’nın, araştırma ve üretim amaçlı misafirlik programı P_RP_R kapsamında düzenlediği Pazartesi Konuşmaları serisi devam ediyor. Pazartesi Konuşmaları’nın 2012’deki ucuncu konuşmacısı Honey Biba Beckerlee (DK/DE). Beckerlee görüntü ve üretiminin kimliği arasındaki ilişkiyi, arşivin uygulanırlığı ve tarihin tekrar müzakere edilmesi üzerinden sorguluyor. Sanatçı yakın geçmişte Aarhus Sanat Binası’nda ve Berlin Grimmuseum’da solo sergiler gerçekleştirdi. Konuşmasında yakın geçmişteki işlerini tanıtacak ve bunlara sanatta, toplumda ve özne olarak insanda kopyalamayı açımlayan en son projesi, Diplopia da dahil olacak.

Honey Biba Beckerlee’nin Pazartesi Konuşmaları sunumu 9 Nisan 2012 saat 18:30'da PiST///'de gerçekleşecek. Bu etkinlik herkesin katılımına açık ve ücretsizdir. Bekliyoruz!

* PiST/// Disiplinlerarası Proje Alani sanatçılar Didem Özbek ve Osman Bozkurt yönetiminde kar amacı gütmeyen, bağımsız bir sanat mekanıdır. PiST/// Foundation of Arts Initiatives ve İstanbul Güncel Sanat Derneği'ne desteklerinden dolayı teşekkür eder.
** 
PiST/// Honey Biba Beckerlee'yi Danish Arts Agency 
ortaklığıyla P_RP_R'da misafir etmektedir. 
*** 2012'de diğer P_RP_R misafirleri Arnisa Zeqo (AL/IT/NL) & Laurie Cluitmans (NL), Rasmus Brink Pedersen (DK), Jean-Baptiste Maitre (FR/NL), Nikolaj Bendix Skyum Larsen (DK/UK) ve isimleri yakın tarihte belirlenecek farklı ülkelerden sanat profesyonelleri de Pazartesi Konuşmaları serisinde konuşacaklar.
**** Bu Pazartesi Konuşması İngilizce gerçekleşecek, Türkçe özeti yapılacaktır. Çaylar müesseseden!

----------------------------------------

PiST/// Interdisciplinary Project Space continues to present its Monday Talks series as part of its research and production residency program P_RP_R. The third speaker of the series in 2012 will be Honey Biba Beckerlee (DK/DE). Beckerlee investigates the relationship between the image and the production of identity, through an appropriation of the archive and the renegotiation of history. She has recently had a large-scale solo-exhibition in Aarhus Art Building and exhibited at Grimmuseum, Berlin. For this presentation she will introduce her recent work, involving her latest project, Diplopia that unfolds the copy in art, society and human subjectivity.
Honey Biba Beckerlee will present her works at Monday Talks on April 9, 2012, at 6:30 pm, at PiST///. This event is open to everyone and free. We look forward to seeing you!
* PiST/// Interdisciplinary Project Space is a non-profit, independent art space co-directed by artists Didem Ozbek and Osman Bozkurt. PiST/// would like to thank the Foundation of Arts Initiatives and Istanbul Guncel Sanat Dernegi 
for their support
.
** PiST/// hosts Honey Biba Beckerlee at P_RP_R in partnership with the Danish Arts Agency
*** In 2012 other P_RP_R residents Arnisa Zeqo (AL/IT/NL) & Laurie Cluitmans (NL), Rasmus Brink Pedersen (DK), Jean-Baptiste Maitre (FR/NL), Nikolaj Bendix Skyum Larsen (DK/UK) and art professionals from various countries TBC will also make presentations as a part of the Monday Talks series.
**** This Monday Talk will be in English with Turkish summary. Çaylar müesseseden!

No comments: